3 Mart 2012 Cumartesi

İşte yeni çalışmamın zemini. Tabanda parke için mobilyacıların kullandığı ütü bandını kullanıyorum. Hem ahşap  görünümü hem ütü ile ısıtarak kolaylıkla yapışması zaman kazandırıyor ve güzel  duruyor. daha sonra vernikliyorum. Tavsiye ederim.  Bir yandan da mobilyaları  boyayıp  vernikledim, kuruyorlar yarın toplamaya  başlarım.




5 yorum:

ANDA dedi ki...

Great idea! Thank you !
Anda

minicik dünyam dedi ki...

Merhaba Nihat bey,
Bloğumu izlemeye aldıktan sonra sizi tanım fırsatım oldu. Neredeydiniz bugüne kadar :) Böylesine güzel çalışmaları görmekten mahrum bırakmışsınız minyatür severleri. Çok çok çok güzel şeyler yapmışsınız. Gerçek bir usta çalışmaları. Bundan sonra yakından takipçinizim. Hatta bloğumda bloğunuzu duyuracağım izin verirseniz. Ellerinize sağlık.

Özden CEYHAN dedi ki...

Nihat bey merhaba. Blog hayatına hoş geldiniz.Sizinle kesinlikle aynı kulvardayız :)) İşin gerçek yanı blog hayatında kadınların ağırlığı tartışılmaz, bu kadar çiçek arasına senin gibi benim gibi böceklerin olmasıda gerekir diye düşünüyorum. Bloğunuza , yaptıklarınıza göz attım taktir ve tebrik ediyorum. Sizin bu konuyla ilgili teknik ve yetenek olarak bir geçmişiniz var, ben tam iki yıldır bu minyatürle uğraşıyorum ve geçmişim yok, birden başlayan bir hobim. Bende bloğuma beklerim sizinle paylaşacağımız çok şeyler olacak :))

NURDAN dedi ki...

Selam,
Yaptıklarınızı çok beğendim. Gerçekten hoş ve yaratıcı. Ellerinize sağlık.
NURDAN

Nedret dedi ki...

Merhaba. Güzel yorumunuza teşekkür ederim. Yaptığınız iş çok zor gerçekten. Hele ud a bayıldım. Aşama aşama izlemek çok zevkliydi:)
Şimdiye kadar üç minyatürcüyü küstürdüm. Umarım sizi küstürmem. Birazcık,''şurası şöyle olsaymış daha iyi olmaz mı?'' gibi birşey ağzınızdan kaçarsa küsüp tersliyorlar:)))Yapılan işin zorluğu alınganlık yapıyor galiba. Sizi zevkle izleyeceğim. Kolay gelsin.
Alttaki kelime doğrulamayı kaldırırsanız daha iştahla yorum yaarız:)))