11 Mart 2012 Pazar


Merhabalar;
Aradan geçen zaman içinde hiç de boş durmadım aslında. Yine de tam bitmiş  değil.  Çerçevesi  ve ekleyeceğim bir iki ufak ayrıntı  daha olacak. Ama baktım ki  zaman geçiyor en azından güncelleme arası  çok uzamasın istedim. Evet  sonuçta hep istediğim bebek odası kızımız için hazır sayılır , erkeğin odası ise yolda onun da hemen hemen tüm objeleri  hazır sayılır. bir iki  güne  kalmaz onu da sizlerle paylaşırım. Bu arada dikiş konusunda eşimin desteğini  inkar edemem, ne de olsa bir elin nesi, iki  elin sesi  var demişler değil mi? )).

8 yorum:

minicik dünyam dedi ki...

Çok güzel olmuş ellerinize sağlık. Tavandan sarkan kuşlarda çok hoş olmuş. Gardropa bayıldım. Çekmeceler, kapaklar gerçekten açılıp kapanıyorya ben böylesini ne zaman yapacağım acaba :)

Adsız dedi ki...

çok sevimli, çok şeker olmuş:)

NURDAN dedi ki...

Çok ama çok güzel olmuş. Detaylar süper. Ellerinize sağlık.
NURDAN

Özden CEYHAN dedi ki...

nihat bey güzel ve detaylı bir çalışma olmuş, ellerinize emeğinize sağlık..:)

miniamania dedi ki...

Güzel yorumlara teşekkürler keşke adsız olanlara da yanıt verebilseydim.

gözde hobi dedi ki...

Ellerinize sağlık çok güzel olmuş. Hepsi birbirinden güzeller.
Bende bu minyatüre merak sarmış bulunmaktayım. Bununla ilgili neler var diye bakarken sizin bazı çalışmalarınızı pasaj.com sitesinde görmüştüm ve çok beğenmiştim, blogunuz var mıdır acaba diye arayıp bulamamıştım. Artık yaptığınız çalışmalarınızın takipçisiyim.

AsOrTiK dedi ki...

emek ve sabır gerektiren çok güzel bir hobiniz var. çok güzel olmuş, her detay düşünülmüş ve uygulanmış. eşinizle olan dayanışmanız çok güzel:)) her ikisinizin eline sağlık.

Adsız dedi ki...

Çocukluğumuzdaki divanları da çalışırsanız sevinirim. kuzineli, divanlı, lambalı radyonun başında toplandığımız eski günleri yaşatmanız dileğiyle çalışmalarınızda başarılaınızın devamını dilerim...A:D: