30 Mayıs 2012 Çarşamba

Merhaba sevgili  blog dostları;,
Biliyorum  epey bir zaman oldu. Aslında hiç boş durmadım ama nedense bir türlü  elim varıp  da yaptıklarımı paylaşma şansı  bulamadım. Malum  televizyon programı İstanbul  macerası  derken arada küçücük bir bölünme, blogla uğraşabilme konusunda motivasyonumu  kesti desem yalan olmaz. Bir yandan da  koro  çalışmalarına ağırlık vermem iyice kopmalara  neden oldu. Neyse  ki  o çalışmaları  tatile  çıkardık))
Bu  arada gezip  göreceğim inceleyeceğim pek çok blog dostumun sitesi  beni  bekliyor... Hele okunacaklar bir hayli  birikmiş. İnanın emekli olmadan önce  nasıl gün yetmiyorduysa şimdi  bin beter . keşke herşeye  zam  geldiği  gibi,  günlere saatlere de zam gelse ))
Aslında öncelikle yayında yaptığım  kuş  evinin ayrıntılarını  da paylaşacaktım sizlerle ama  daha önceden dağınık  haldeki  bu  galerimin toplanmış  halini paylaşayım istedim. Bir daha ki  sefere de onun ayrıntılı  açıklamalarıyla  karşınızda olacağım.
Bu  çalışma çok büyük  keyifle yaptığım bir çalışma oldu. Her zaman ki  gibi  yaparken yaşadım adeta . Onca ayrıntı yaptım ancak  camlı  çerçeve gelince o  detayları  pek gösterebilme olanağı  kalmadı  hatta  fotoğraf çekerken bile epey  zorlandım yansımadan dolayı .ben de minik bir film hazırladım yapım  aşamalarından. Eh bu  da böylesine bir  çalışma işte... beğenilerinize...
Benzer bir çalışma daha var  kafamda  şu  siparişleri  sergiyi  bir atlatayım onu da  ayni  keyifle yapacağım. 
şimdilik saygılarımla paylaşıma sunuyorum. 
En içten dileklerimle. Esen kalın.






21 yorum:

ebru dedi ki...

Elinize sağlık, çok güzel olmuş. Video sayesinde detayların güzelliğini biraz görebiliyoruz :) Televizyon programı için de tebrikler. Selamlar, Ebru

miniamania dedi ki...

Çok teşekkür ederim Ebru hanım. Yapmak ne kadar güzelse paylaşmak ve bu güzel yorumları almak da bir o kadar güzel tekrar teşekkürler. Saygılarımla

_ayca_ dedi ki...

çok beğendimm çok güzel olmuş :)

miniamania dedi ki...

Teşekkür ederim Ayça Hanım sağolun varolun.

NURDAN dedi ki...

Merhaba,
Herzamanki gibi söyleyecek çok bir şey yok. Çünkü yine süper, yine çok titiz bir çalışma. Selamlar.... NURDAN

Blogger Bolat dedi ki...

Ben yine hayretler içindeyim, elinize emeğinize sağlık :) Üstat, eğer zam yapılmış o zamanı görürseniz bana da uğramasını söyler misiniz :))

miniamania dedi ki...

Çok teşekkür ederim Nurdan Hanım saygılarımla

miniamania dedi ki...

Sevgili Bolat sağolasın teşekkürler . Bak daha sana da yazacağım son mailinden sonra. Ama o zam konusunda kesinlikle endişen olmasın haber veririm))

canan beycan dedi ki...

Ne kadar güzel bir çalışma.Her detay içinde saklı.Dikkatle bakıldığın da ne kadar emek ve zaman verildiğini anlıyorsunuz.Sabır işi gönül işi.Sabrınıza ve gönlünüze sağlık diyorum.

miniamania dedi ki...

Çok teşekkürler Canan Hanım. Sabır elbette bu işin sırrı belki de yaşamın sırrı ki bizler sabretmeyi iyi biliyoruz))

funda dedi ki...

Yine döktürmüşüz . Ellerinize sağlık .

miniamania dedi ki...

Teşekkür ederim Funda Hanım . Teveccühünüz.

Unknown dedi ki...

Harika bir çalışma olmuş ellerinize sağlık.

miniamania dedi ki...

Teşekkür ederim Mehtap Hanım

Özden CEYHAN dedi ki...

Evet dostum detayları ile büyük emek sarfettiğin her haliyle belli.Ellerine emeğine sağlık dostum. Titizlikle hazırladığım video gösteriside hazırlanışı hakkında detaylı görüntüler vermiş sağolasınız :)

miniamania dedi ki...

Teşekkürler dostum. Bu harala gürele içinde seni de tebrik edemedim. Ama gördüğüm kadarıyla çok başarılı bir sergi olmuş ben de seni kutluyorum. Ne mutlu bizlere ki bu toplumda üreten üretebilen insanlarız . Tekrar teşekkürler.

Unknown dedi ki...

Nihat bey, ne guzel zamani dolu dolu kullaniyorsunuz, bos gecmesin o daha cok dert oluyor :-)

Sergi/siparis laflarini okuyunca cok sevindim, sizin bu emeginiz bosa gitmiyor onu anliyorum ben :-)

miniamania dedi ki...

Teşekkürler Barış Başak . Mayıs ayı etkinlikler ayı yaz bastırmadan ne yapılırsa gibilerinden herkeste ayni telaşı görüyorum. İyi dilekler için de teşekkürler.

Adsız dedi ki...

Güzellikler, detaylarda gizlidir. Ama detayların güzelliği gizli değil. Sabrınızı, emeğinizi yürekten kutlar, çalışmalarınızın devamında, daha ne kadar hayranlık uyandıracağınızı sabırla bekliyorum..
ccz.

Esin Bozdemir dedi ki...

Harika olmuş Nihat Bey, elinize, emeğinize sağlık...videoyu izledim..Çok hoş..

Bayıldım şu zam konusundaki sözlerinize:) ben de sıradayım "yetmiyor 24 saat!.":)

Başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim..Çalışırken dinlenmek ve tatil hakkınızı da kullanarak nice güzel üretimleriniz olsun..

Sağlık, huzur ve esenlikler dilerim..

miniamania dedi ki...

Ne güzel dilekler teşekkür ederim Esin Hanım. Şu zam kuyruğundaki listeye ekledim sizi de))
sağlıkla esenlikle saygılar.