17 Şubat 2012 Cuma

Eğer bir evde sanatla uğraşacaksanız öncelikle evin en uygun köşesinde kendinize bir yer ayırmanız gerekiyor. tabii bir de  " aman etrafı  kirlettin ! bu ne dağınıklık,  " falan diye söylenmeyecek bir eşinizin olması gerekiyor. Bu  bakımdan şanslı olduğumu  düşünüyorum. Tabii bir başka  şansım da meslek lisesi çıkışlı olmam, yıllar yılı reklamcılıkla atelye bazında  çalışmam ve tabii  teknoloji tasarım eski adıyla iş ve teknik eğitimi öğretmenliğinden emekli olmam bu işin bana göre artıları. bir de ağabeyimin dediği  gibi Yetenek dağıtılırken biraz da gözetildiğimden sanırım. Yani anlayacağınız üretmemek için bir bahanem yok. Bir de bu işi  seviyorum galiba. hani  bir iz bırakmak  adına üretmenin keyfi bir başka oluyor. Tek  sorun bunu gerçekten paylaşabilmek. yani üret üret nereye kadar tekerlemesinin zorlamasıyla gerçekten birilerine ulaşmak. bunun da bu  devirde en güzel yolu bu olsa gerek.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Çok doğru. Özellikle minyatür minik malzemelerle çalışıldığı için çok dağıtıyor ortalığı. Yeni evliyim, gelen giden bitmediği için minyatür yapamıyorum istediğim gibi şöyle dağıla dağıla. Her toparlamadan sonra çalışma şevkimde dağılıyor. Çalışma masanız nasıl da cezbedici. Gel minyatür yap diyor sanki insanın kulağına:)

Bayanbilen dedi ki...

Çalışma masasına yapılmış küçük ama herika şeylere ağzım açık bakıyorum hala. Gerçekten çok çok güzeller ayrı bir yetenek bu. :]